Élménylövészet

ADJ EGY ÉLMÉNYT AJÁNDÉKBA!

Lőni szinte mindenki számára felemelő érzés. Az átlagemberek ritkán foghatnak egy sörétes fegyvert a kezükbe éles lőszerrel.

Most lehetőséged nyílik arra, hogy megajándékozd a szeretteidet egy professzionális lőoktatóval eltöltött órával, ahol 25 lövésen keresztül átélheti a kiválasztottad a lövészet erejét és szépségét a születésnapjuk vagy karácsony jóvoltából.

Az élménylövészet a koronglőtéren biztosítja számodra azt a lehetőséget, hogy a lövészet tényleg élménylövészet legyen a számodra.
Egy élmény, amelyre mindig fogsz emlékezni, mert a lövészet nem tudjuk, hogy miért, de mindig maradandó élményt nyújt.

Az élménylövészet előtt egy pár percben átvesszük a biztonsági előírásokat, mert a fegyver használata az élménylövészet közben is veszélyes üzem.
Egy 12-es kaliberű sörétes puskával először csak egy próbalövést teszel, hogy ne érjen váratlanul lövészet közben a puska hátra rugó ereje.
A következő lövészeti élmény, amikor egy egyszerű korongot találsz el a segítségemmel.

Amennyiben a 12-es kaliberű sörétes fegyver nagynak bizonyul, úgy abban az esetben egy 410-es kaliberű élménylövészet gyakorlására kitűnően alkalmas könnyű sörétes fegyvert adunk a kezedbe.
Gyerekek és hölgyek előszeretettel használják ezt a modellt, mert az élménylövészet így még kellemesebbé válik számukra.

A lőtéren további élménylövészet lehetőség még a golyós, kisgolyós puskával és pisztollyal történő lövészet.

Nem kell tovább keresned az ajándékot, mert itt van. Írj egy emailt a krisztianloter@gmail.com-ra és már küldöm is a névre szóló utalványt.

 

Ha szeretnél többet tudni a  sörétes lövészetről, akkor nézd meg a könyvet,
amit ebben a témakörben írtam —>
Telitalálat – A tanulható sörétlövés