TELITALÁLAT – A tanulható sörétlövés

Szerző: Korbán Krisztián 

Ez az olvasmány neked szól, ha vadásztanfolyam előtt állsz vagy érdeklődsz a koronglövészet iránt, de akkor is sok információt találsz ebben a kiadványban, ha az apróvad vadászatokon szeretnél eredményesebben lőni. 
Ez a könyv az agyaggalamblövészet témát járja körbe, mondhatni a sörétlövészet és vadászat alfája és omegája.
15 hatalmas témacsoport lett kivesézve, amely a sörétes fegyver fajtáitól kezdve a sörétlövés helyes útján keresztül a vadász lövészet és párpuskázás rejtelmeibe is bevezeti a kedves vadász vagy leendő vadász olvasót.

“A csütörtökön kézbe vett és elolvasott könyv arra sarkallt, hogy a két szemes célzást gyakoroljam és kipróbáljam. Nem szégyellem bevallani, hogy még este az iránymutatásod szerint gyakoroltam a tükör előtt. Jó gondolat volt, hogy amint megláttam a könyved hirdetését megrendeltem, hátha hasznos információk lesznek számomra is. Nem csalódtam a tartalmában, sőt a fentebb leírtak értelmében, a legjobb oktató anyagnak tartom, ami eddig elém került, és amit mindenkinek ajánlani is fogok!” Bérces János

A korong lövészete már nem olyan, mint a múltban. Régen a kezdők számára nehéz és egy kicsit unalmas volt a skeet vagy trap lövészet.
A mai sörétlövés versenyszinten egy izgalmas, külön kategóriákba (kezdő, amatőr, felnőtt) sorolt sörétes fegyverrel rendelkezők számára van kitalálva. 

Az apróvad vadászat van szimulálva különböző típusú agyaggalambok formájában. A lövészet így vadászidényen kívül – és természetesen alatta – is folytatható.

Az agyaggalamb lövészet új elnevezése a mai korban koronglövészet lett.
Akik bepillantanak ebbe a remek sörétes fegyverforgatók világába, a vadászatokon hatalmas előnyre fog szert tenni.

” a sörétlövés tanulható” és igen, e könyv alapján biztosan!!!!!
Remek stílusban, igényesen és apró részletességgel megírt könyv.
Tetszett a metódusokra való felvezetés és nem különben a koronglövő versenyek
hangulatát felidéző rész a könyv vége felé.
A módszerek bemutatása gyakorlati példákkal alátámasztva egyszerűen, kitűnő!!!
Kiváló olvasmány, rendkívül hasznos téma választással, csak gratulálni tudok hozzá!!!
Tisztelettel: Csapó Károly

A vadásztanfolyam lövészet része arról szól, hogyan kell eltalálni 6db korongot sörétes fegyverrel. Itt telitalálatról még szó sem esik.

Egyre nagyobb az érdeklődés a sportlövészet iránt, mert rájöttek a sörétes fegyver tulajdonosai, – akik általában a vadásztanfolyam eredményes résztvevői voltak – , hogy a sörétlövés tanulható, amennyiben megtalálják azt a sörétlövészet oktatót vagy sportlövészet edzőt, akinek képes átadni azt a tudást, amivel egy vadászaton eredményebben lehet részt venni.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődésedet és nyitott vagy valami új tanulására. Nincs más teendő, mint megnyomod ezt a gombot és a következő oldalon megrendeled a könyvet. Én pedig 24 órán belül útjára indítom neked a tudást a Telitalálat – A tanulható sörétlövés című könyv formájában.

 

Könyv a sörétlövészetről, vadászoknak és koronglövő sörétes fegyverrel rendelkezőknek írta Korbán Krisztián

Minden, amit a sörétlövészet magában rejt

Ha eddig eljutottál, akkor még nem sikerült meggyőzzelek vagy nagyon kíváncsi vagy 🙂

Semmi gond, én szívesen adok még neked információt. Szeretném, hogy csak akkor rendelj könyvet tőlem a sörétlövészetről, ha vállalod a kockázatot, hogy eredményesebben fogsz lőni a jövőben, ha néhány dolgot megfogadsz a könyvben leírtakból.

Na akkor csapjunk hozzá még egy kis puskaport és néhány részletet elárulok csak neked a könyvről.
Azért csak neked, mert a többiek már az első gombnál megrendelték 🙂

Tudnod kell, hogy a kiváló vadász lövész oktató:

– Ellenőrzi a szemdominanciádat
– Hol a hiba a fegyveren (90%, hogy van hiba)
– Miért nem tudsz 80% fölötti eredménnyel vadászni
– Csak két szemmel enged lőni (mert úgy kell sörétes fegyverrel)
– Hogyan lehet alkalmassá tenni a sörétlövésre alkalmas fegyveredet
– Meg tudja mondani, hogy a fegyvered alkalmas-e a számodra annak ellenére, hogy régóta használod 

Egy jó sörétlövészet edző vagy APSI oktató megtudja tanítani:

– A jó sörétes fegyver kiválasztását
– A precíz fegyver felvételt (nem felkapást)
– A különböző repülő vagy futó célpont eltalálásnak 4 metódusát
– Milyen csőszűkítést kell betekerni a fegyveredbe a vadászaton és a versenyeken
– Mekkora töltetű lőszert használj a sörétes fegyvereddel vadászaton és a különböző versenyeken
– Mekkora átmérőjű sörétszemeket használj a puskáddal a különböző versenyeken és apróvad vadászaton
– Megtanítja a sörétlövés csínját-bínját és elárulja neked a titkokat, amiket máshol nem tudnak vagy nem akarnak elmondani

Mivel nem találtam egy olyan helyet, ahol mindent elmondtak volna nekem a sörétlövés rejtelmeiről, ezért vettem a fáradtságot,– mondjuk ez nem igaz, mert nem volt fáradtság csak nagyon sok munka 🙂 – és megírtam az eddig összegyűjtött tapasztalatomat, amelyet 1995 óta magamra szedtem a hazánkban és Angliában megtalálható, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező, kiváló sörétlövészet oktatóktól. Hozzátettem a saját tapasztalataimat és részletesen leírtam, hogy elérhető legyen minden olyan sörétesfegyver imádónak a tudás, mert a sörétlövés tanulható!

Megkaptuk a könyveket, köszönöm szépen. Első dolgom volt egyet hazavinni. Mostanra átrágtam magam rajta (van amit többször is) és nagyon pozitív véleményem van róla! Olvasmányos, érthető, őszinte és még humoros is. Nagy hasznos még most is számomra, de milyen hasznos lett volna amikor kezdtem a vadászatot! Valóban hiánypótló munka. Csak gratulálni tudok hozzá!
Fazekas Gergely titkár
OMVK Sz-Sz-B megyei Területi Szervezete

Amennyiben szeretnél belelátni és tanulni ebből a csodavilágból. akkor rendeld meg a könyvet és nem fogsz csalódni.

Telitalálat, a tanulható sörétlövészet egy könyv ami az agyaggalamb lövészetről szól

A vadászat és koronglövés rejtelmei a sörétes puska forgatásával

Ha nem tudod, hogy mit ajándékozz egy olyan ismerősödnek vagy rokonodnak, aki sörétes fegyverrel rendelkezik, akkor a legjobb helyen jársz. Az is lehet, hogy régóta vadászik már és Ő magától nem venné meg, mert Ő már mindent IS tud… Hát találkoztam már legalább öt olyan magyarajkúval, akinek egy ilyen könyv a sörétlövészetről nem tud újat mondani, de szerintem a Te barátod nincs közöttük.

Ne felejtsd, ha 3 darab Telitalálat – A tanulható sörétlövés könyvet rendelsz, akkor ingyen postázom neked.
Sőt, ha kéred dedikálom, és akár azt is beleírom, hogy te vagy az a kedves ember, aki megszerezte neki azt a lehetőséget, hogy eredményesebb lövő legyen a vadászaton vagy koronglövő versenyeken.

Már a megjelenés előtt rengeteg sportlövő hangoztatta, hogy hiánypótló lesz ez a könyv a mai modern sörétlövészetben, hiszen 1996 óta nem született magyar nyelven ehhez hasonló könyv.

Bízom benne, hogy már érzed, hogy ez egy jó befektetés. A tudást nem lehet tőled elvenni. Mivel szeretsz lőni, vagy akinek ajándékba veszed Ő szeret lőni, ezért tuti, hogy nem fogod megbánni.

100% pénzvisszafizetési garancia a Telitalálat a tanulható sörétlövés könyvhöz

Ha meggondolnád magad

Teszek egy utolsó ajánlatot, de ezt ne mondd el senkinek. Ez maradjon köztünk. Kattints itt az alul lévő megrendelem gombra. Válassz egy számodra kedvező szállítási és fizetési módot.

Én postázom neked a Telitalálat – A tanulható sörétlövés könyvet 24 órán belül. Bízom benne, hogy lassan és figyelmesen elolvasod a könyvet és megnyugszol, hogy ez bizony jó döntés volt. Ámde, ha mégsem küldd vissza nekem a könyvet a kézhez vétel után egy héten belül és visszautalom neked az árát. A könyvet pedig elajándékozom egy junior versenyzőnek. Tehát elgördítettem minden akadályt előled, így nem maradt más hátra, mint várom a rendelésed.

Üdvözlettel


Korbán Krisztián APSI lőoktató, sportlövészet edző

Korbán Krisztián

Köszönjük szépen a könyvet! Gyorsan kiolvastam, egyrészt nagyon tagolt, részletes, nagyon érthető, szerintem egy laikusnak is könnyű olvasmány, másrészt mintha ott lennél mellettem és mondanád a dolgokat, ahogy mondtad is már párszor, úgyhogy a stílust abszolút sikerült átadni! Gratulálok hozzá! Jó lett volna a vadásztanfolyam, a lőoktatás kezdete előtt olvasni, sok magabiztosságot adott volna így, a könnyebbik úton tudomást szerezni ezekről a dolgokról. Szóval szuper lett!

Szabó Bernadett