Oktatás

Amennyiben szeretnél tényleg megtanulni a sörétlövészet alapjait, akkor szükséged van egy oktatóra. A lövészet sem különbözik a többi sporttól. Itt is sokkal lassabban tudsz haladni a fejlődés útján, ha a saját hibáidból tanulva tudsz előre araszolni.

Amennyiben szeretnéd a hibákat és a rossz beidegződéseket elkerülni, akkor szükséged lesz egy jó oktatóra.

Ha nem tudod, miért nem jönnek a találatok, akkor segítek rávilágít arra, hol kell keresned a hibát. Már csak rajtad múlik, hogy ezt közösen kijavítjuk és rálépsz a fejlődés útjára, vagy még halogatod és maradsz a hibázások lila ködében.

A jó eredmények eléréséhez és a vadászat alatt elért szép lövések miatt gyere és sajátítsd el a lövészet jó és biztos alapjait. 

3 hónapja lett meg a fegyvertartási engedélyem előtte és azóta 6-7 alakommal voltam lőtéren korongot lőni, nagyjából 20-25 doboz lőszert lőttem el. Most, hogy nálad voltam a mai napon, jöttem rá, hogy eddig azt sem tudtam mit csinálok a lövések során csak ösztönösen cselekedtem, valahogy próbáltam felemelni a puskát és eltalálni a repülő, guruló korongot. Néha sikerült de többször nem. 

Biztos hogy még az elején vagyok de azt hiszem általad megvilágosodtam, utat mutattál és tudom mit kell csinálni, tudatosan teszem azt amit teszek. Érzem hogy még néhány alkalom ez a nagyon tudatos,  elvégzett komplex feladat a további segítségeddel rutinná fog válni. Nagyon jó döntésnek tartom, hogy eljöttem hozzád.
Nagy élményekkel és örömmel telve jöttem el a lőtérről.  Örök hála!                       Szalontai Szabolcs

 

Segíteni tudok neked abban, hogy a már meglévő hibákat gyorsan felismerve a jó útra tereljem a sörétlövészetedet. Első alkalommal megnézzük a fegyveredet, hogy oda  repül-e a sörétraj, ahova nézel.
A biztonságos fegyverkezelés átbeszélése után azonnal rátérünk a lövészet gyakorlati részére.

Ha megfogadod azokat a dolgokat, amelyeket a javaslok, akkor pillanatok alatt eredményesebb leszel a sörétlövészetben.

Egyike vagyok azon sportlövészet edzőinek, aki úgy tanítja meg neked a helyes dolgokat, hogy Te közben jól érzed magad és a fejlődés garantált.

Neszmélyen és az ország többi lőterén vállalok oktatást. Általában a lövők két órás koronglövészet oktatásra jönnek.
Ez bőven elég arra, hogy tanulj, fejlődj és kellemesen elfáradj. 

Mai napon ellátogattam Korbán Krisztián Jérringen tartandó sportlövész oktatására ! Idei évben kezdtem a lövészetett több kevesebb sikerrel , arra az elhatározásra jutottam hogy profi oktató segítségét veszem igénybe ! Hála megérzésemnek a mai nap egy olyan lövészeten vettem részt amire álmomban sem gondoltam volna hogy Én így fogok lőni valaha nem hogy az első alkalommal ! Eszméletlen profizmus áll Krisztián mellett , megérkezésemkor vissza kellet menni teljesen az alapokig( puskafelvétel ) újra kellett tanulnom amit eddig úgy hittem hogy már tudok ( nagyot tévedtem)! Az a nyugodtság ami Krisztánból árad, az teljesen átjött és egy percet sem voltam stresszes ! Ami még számomra nagyon nyugtató volt , hogy folyamatosan bíztatott és ha kétség merült fel bennem egyből jött a válasz meg tudod csinálni és sikerült is ! Hihetetlen boldogsággal és örömmel jöttem haza és nem győztem elmesélni  élményeimet a Barátaimnak! Az út elején járok még nagyon sokat kell tanulnom de úgy hiszem Krisztián ki fogja hozni Belőlem a maximumot! Nagyon szépen köszönöm Krisztián, hogy elindítottál az utamon!

Csoportos, egész napos lövészeti kurzusra is van lehetőség, akár kisebb baráti társaságok részére, amikor az alapoktól egészen magas szintre tudunk jutni.

Napirend:
Reggel 8 órás kezdés után 3-4 óra elméleti és gyakorlati oktatás.
12 órakor 30-60 perc ebédszünet, kötetlen beszélgetéssel.
13 órától 17 óráig gyakorlati lövészet oktatás, folyamatos hibajavítással.

Jelentkezz be egy lövészet oktatásra. —>> Árak

Ha szeretnél többet tudni a  sörétlövésről, akkor nézd meg a könyvet,
amit ebben a témakörben írtam —>
Telitalálat – A tanulható sörétlövés

Kezdő
oktatás

Haladó
oktatás

Versenyző
oktatás