Kezdő női lövészet oktatás

Téves elképzelés, hogy az agyaggalamb lövöldözés csak a férfiak sportja, egyre több hölgy sportlövő van, akik közül néhányan jól szórakoznak, de néhányan nagyon tehetségesek a versenyek legmagasabb szintjén.

A Krisztián lőtéren úgy gondoljuk, hogy agyaggalamb lövészet egy befogadó sport, ami nagyszerű szórakozás mindenkinek! Akár kezdő hobbit keres, vagy egy tapasztalt lövészetet, amely a képességeit fejleszteni kívánja.

A Krisztián lőtéren való tanulás a kezdetektől nyilvánvaló hely, hiszen van egy férfi nemzetközi oktató (Korbán Krisztián), aki Angliai szakmai képesítéssel rendelkezik (APSI).

A Krisztián lőtér egy olyan lőtér, ahol egyéni utasítást kaphatsz, és saját tempódban tanulhatsz. Ha saját fegyvered van, örömmel fogjuk használni, de a klubfegyver is rendelkezésre áll.

A 410-es kaliberű női fegyver, speciális, könnyű teherbírású patronokkal együtt csökkenti a visszacsapódást.

A lőtér egész évben nyitva tart, és az oktatás kedden, csütörtökön és néhány szerdán vagy hétvégi napon is rendelkezésre áll, ha nem tartunk versenyt.

Kezdd el, ha azt akarod, hogy élményt nyújtson a lövészet.

Szem előtt tartva, különösen, ha új vagy a sportban, javasoljuk, hogy kezdettől fogva szakképzett oktatást kapj egy képzett oktatótól. Ez biztosítja a jó gyakorlatok kifejlesztését és annak elkerülését, hogy a későbbiekben a rossz szokásokat kelljen kijavítani.

Az első óra alkalmával a következőket fogod megtanulni:

– Biztonságos fegyverkezelés
– Beállás, súly elosztás
– Helyes puska tartás és emelés, illetve a puska helye a váll gödörben
– Szem dominancia
– Hogyan kell lőni – kezdve az alapvető célokkal

Haladó női lövészet oktatás

Ha már egy ideje használod a fegyvered, de vannak nehéz pontok és a következő szintre akarsz lépni, de küzdesz egy adott problémával vagy javítani szeretnéd az általános technikádat, a Krisztián lőtér a legjobb hely számodra, mivel a legnagyobb célterületünk van a Budapest környékén.

Oktatóink nyugodtan, türelmesen és számodra jól érthetően magyarázzák el az adott feladatot és biztosan ki tudjátok javítani a hibákat.

Ha nem szeretnél másokat faggatni a lövészet és fegyverek részleteiről, szeretnéd az információkat birtokolni,
akkor nézd meg a könyvet,
amit ebben a témakörben írtam —> Telitalálat – A tanulható sörétlövés